Tulpi Bin

Koninklijke Bammens

TulpiBin, Hollands design met karakter

 

De TulpiBin is een eyecatcher in iedere ruimte door het unieke en originele design. Het is bekroond met een gouden A’Design Award 2015-2016.

Hierbij is het praktische gebruik van de TulpiBin niet vergeten. De TulpiBin is namelijk geschikt voor binnen- en buitentoepassing.

Ondanks het slanke design biedt de afvalbak 40 liter inhoud. De TulpiBin nodigt uit om afval in te werpen door de 3 inwerpmogelijkheden die rondom bereikbaar zijn.

De TulpiBin is af te sluiten met een vernuftig slot in het hart van de bloemdelen.
Het slot is goed en zonder bukken bereikbaar door de positie aan de bovenzijde.

Wilt u meer weten over de TulpiBin en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Legen

De binnenbak is gemakkelijk uitneembaar omdat de tulpdelen voldoende opengaan.
Veel grip om de binnenbak uit te nemen door de twee handvatten die op een slimme positie geplaatst zijn.

Ontwerp

De Tulpi bin is een ontwerp van Marco Manders en is tot stand gekomen in co makership met Koninklijke Bammens B.V.

Voor een schonere woon-, werk- en leefomgeving

 

Koninklijke Bammens ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt robuuste grondstofinzameloplossingen voor huishoudelijk-, bedrijfs- en zwerfafval voor een schonere, mooiere en meer verantwoorde woon-, werk- en leefomgeving.
Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust.

Continuiteit dankzij professionele diensten

Bammens ontwikkelt en produceert niet alleen de sterke doordachte oplossingen voor afvalinzameling maar biedt ook een totaalservice om probleemloos functioneren blijvend te garanderen.

Ga zwerfafval tegen met onze afvalbakken.

Strak vormgegeven, vandaalbestendig en met diverse extra opties. Verkrijgbaar in vele soorten, maten.
Veel afvalbakken die u op straat ziet staan, komen uit onze fabriek. Ze zijn bedoeld om voorbijgangers van dienst te zijn en zwerfvuil tegen te gaan. Koninklijke Bammens maakt ze in de meest uiteenlopende soorten en maten, van 35 tot 240 liter, en in elke denkbare kleur. Standaard of volledig op maat, maar altijd naar uw wens.