Vacatures

Koninklijke Bammens
 1. Home
 2. Vacatures Koninklijke Bammens

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures is niet gewenst.

Wij zijn op zoek naar twee gemotiveerde
Assistent Servicemonteurs voor Maarssen en Pijnacker 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s van onze groeiende afdeling Service ga je op locatie storingen verhelpen, reparaties uitvoeren of onderhoud plegen aan de bekende Bammens producten waarbij klantgerichtheid voorop staat. De producten waar je voornamelijk aan werkt zijn onze ondergrondse afvalcontainers. Als assistent ga je samen met een ervaren Servicemonteur op pad. Jullie werken grotendeels zelfstandig , bepalen zelf de werkvolgorde, de te gebruiken onderdelen en hulpmiddelen/gereedschappen. Veiligheid heb je hoog in het vaandel staan en je zorgt ervoor dat de veiligheid van omstanders, gebruikers en jezelf niet in gevaar komt.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Het doornemen van de storingsmelding en werkopdrachten;
 • Het zorgen dat het servicevoertuig efficiënt is uitgerust met klein materieel en gereedschappen;
 • Het verhelpen van storingen, repareren van de producten en het plegen van onderhoud;
 • Het correct administreren van de uitgevoerde werkzaamheden, dit gebeurd grotendeels op een tablet;
 • Het visitekaartje van Bammens zijn;
 • Het signaleren van kansen en het doen van verbetervoorstellen;
 • Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek
 • Het ongevraagd signaleren en zo mogelijk direct verhelpen van storingen/problemen die buiten de opdracht vallen;

Jouw profiel
Je hebt een technische opleiding op MBO niveau en werkervaring binnen een productieomgeving. Je hebt goede kennis van diverse bewerkings- en verbindingstechnieken (lassen/slijpen). Je bent in het bezit van een (groot) rijbewijs en een VCA certificaat. Je kan goed overweg met een tablet. Je bent bereid mee te draaien in het schema van de 24/7 storingsdienst en overwerk is geen probleem. Goede beheersing van de Nederlands taal is noodzakelijk. Het spreekt voor zich dat je communicatief vaardig, oplossingsgericht en zeer nauwkeurig bent. Je laat je niet snel uit het veld slaan en hebt een opgeruimde en positieve instelling.

Ons aanbod
In eerste instantie een tijdelijke functie met de mogelijkheid dat dit omgezet wordt in een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal Electro) zijn zeker goed te noemen. Bij een fulltime functie heb je recht op 27 verlof- en 13 ATV dagen per jaar!

Wie zijn wij?
Koninklijke Bammens B.V. in Maarssen is toonaangevend in de ontwikkeling, productie en verkoop van stalen afvalbakken. Onze afvalbakken en ondergrondse containers treft u overal in het straatbeeld. Onze stalen rolcontainers zijn een begrip in de industriële markt. Bammens is marktleider in Nederland en in Europa sterk vertegenwoordigd. De vindingrijkheid, betrokkenheid en deskundigheid van onze vakmensen zijn hierbij essentieel.

Reageren?
Enthousiast geworden van deze beschrijving en past het bij jouw profiel, stuur dan je brief en CV per email naar solliciteren@bammens.com .

BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser

Gezocht : enthousiaste BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser die bij Bammens aan de bak willen!

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende BBL plek voor de opleiding van Allround Plaatwerker of Allround Lasser? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar BBL’ers MBO niveau 3. Zit je niet graag 5 dagen in de week in de schoolbanken en leer je liever met je handen dan hebben wij een mooie leerplek voor jou.

Functieomschrijving:

Als leerling plaatwerker/lasser ga je 4 dagen aan het werk bij onze vestiging in Maarssen en 1 dag per week naar school. Mooi bijverdienen tijdens je studie dus.

Als plaatwerker leer je werken met CNC gestuurde machines. Hiermee leer je ponsen, kanten, persen en ook boren en zagen.

Als lasser leer je MIG/MAG lassen met staal, koper en aluminium draag. Je leert ook TIG lassen.

Omdat wij graag in jou investeren om jou de top plaatwerker of lasser van ons bedrijf te laten worden, vragen we van jou de volgende:

 • Je hebt interesse in metaal & techniek
 • Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast
 • Je bent een vroege vogel (starttijd ’s morgens is 06.00) en je bent bereid om soms in de 2-ploegendienst te werken
 • Je bent nauwkeurig en secuur
 • Je spreekt goed Nederlands

Wie zijn wij: Het bedrijf

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, levert oplossingen voor huishoudelijk, zwerf- en bedrijfsafval. Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust. Onze tijdloze Capitole afvalbakken zijn de standaard in Nederlandse straten, op parkeerterreinen en op schoolpleinen. Onze (semi)ondergrondse Collectors in woonwijken, horecagebieden en winkelcentra. En de bekende verzinkte rolcontainers bij talloze bedrijven en organisaties. Producten die naast bekend ook bemind zijn omdat ze zijn ontwikkeld met een focus op gemakkelijke hanteerbaarheid voor gebruiker en lediger, optimale veiligheid en een hoge duurzaamheid.

Bammens is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud vinden plaats onder één dak. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor bovengrondse- en (semi) ondergrondse afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa .

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar jmeijde@bammens.com

 Stel ons gerust uw vraag
Heeft u een vraag?
Aarzel dan niet om hem te stellen!

Bel ons:
(+31 (0) 346 592 411), stuur een email (info@bammens.com) of gebruik ons contactformulier.

CONTACT

 

 Maak een afspraak
Wilt u een afspraak maken?
Dat kan uiteraard.

Plan hier een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK PLANNEN