Vacatures

Koninklijke Bammens

Op dit moment hebben wij de volgende vacatures:

 

Acquisitie naar aanleiding van deze vacatures is niet gewenst.

ICT beheerder

Over VConyst /Koninklijke Bammens

VConsyst is een maatschappelijk bewuste dienstverlener die zich bezighoudt met het vereenvoudigen van complexe processen binnen de afvalinzameling, inrichting van de buitenruimte en sport en recreatie. Wat in de jaren tachtig begon met enkele containerconcepten, is inmiddels uitgegroeid tot het leveren van totaaloplossingen voor de inzameling van huishoudelijk afval. In 2018 hebben wij 170 jaar kennis en ervaring van Koninklijke Bammens aan onze groep toe mogen voegen. Wij geloven in samenwerken en samen doen. Om dingen niet alleen beter te doen maar ook om nieuwe kansen te creëren. Wil jij meewerken aan slimmere, efficiënte en schonere oplossingen voor een betere leefomgeving?

Voor onze locatie in Maarssen zijn wij op zoek naar een fulltime:

ICT beheerder

Wat ga je doen?
Voor deze functie bij de VConsyst groep zal je hoofdzakelijk werken vanuit de productielocatie in Maarssen. Wij zijn op dit moment op weg van een nu nog “oude” infrastructuur met een lokaal netwerk en verouderde machinepark naar een hoogwaardige nieuwe fabriek met moderne machines en een hightech ICT infrastructuur. De rol in Maarssen is werkplek- en systeembeheer(1e lijn) voor de productielocatie Maarssen. Je wordt toegevoegd aan het ICT team in Genemuiden In deze zelfstandige functie zorg je er samen met de ondersteuning van je collega’s in Genemuiden dat de stabiliteit , beschikbaarheid, vertrouwelijkheid en onderhoudbaarheid van de IT infrastructuur en data gewaarborgd blijft. Je hebt als doel tevreden gebruikers van hard- en software met zo min mogelijk verstoringen in hun dagelijkse werkzaamheden(zowel in de fabriek als op kantoor).

Wie zoeken we?
Om deze uitdagende rol te kunnen vervullen, verwachten wij dat je beschikt over minimaal MBO werk- en denkniveau en heb je 2 tot 3 jaar ervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in de maakindustrie. Je bent proces- en verbetergericht. Zelfstandigheid en pro-activiteit is in deze functie noodzakelijk. Daarnaast heb je kennis van, general IT control, applicatiebeheer, ICT procedures en programmeertalen. Je bent in staat om te communiceren met de verschillende niveaus van de operatie en in het bezit van goede sociale vaardigheden. Je bent zowel in het Nederlands als in het Engels taalvaardig. Het spreekt voor zich dat je betrouwbaar, flexibel en resultaatgericht bent.

Wat bieden we?
We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris. Je komt te werken in een innovatieve organisatie, waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en er veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei.

Benieuwd naar je reactie
Is je interesse gewekt en wil je graag onderdeel zijn van een professioneel, gemotiveerd en collegiaal team? Dan komen we graag met je in contact. Je kunt je sollicitatie, voorzien van CV en motivatie, sturen naar solliciteren@bammens.com. Voor meer informatie over de inhoud van de functie en de organisatie kun je contact opnemen met Peter van Ingen, vestigingsmanager Maarssen, via telefoonnummer 0346-592411.

Verkoper binnendienst Duitsland

Over Vconsyst Outdoor

Vconsyst Outdoor is een nieuwe divisie die na de overname van Jan Kuipers Nunspeet door de Vconsyst Groep is ontstaan. Met deze nieuwe divisie en gesteund door een sterke organisatie is het ons doel de komende jaren uit te groeien tot de leidende speler en beeldbepaler op het gebied van fiets parkeren, straatmeubilair en overkappingen in de publieke ruimte. Innovatie en het implementeren van “slimme” oplossingen zullen hierin een belangrijke rol vervullen.

Binnen de organisatie heerst een informele en ondernemende “no-nonsense” cultuur. De lijnen zijn kort en met ons dynamische team zetten wij samen de schouders eronder om de nieuwe VConsyst Outdoor divisie succesvol neer te zetten, zowel op het gebied van toonaangevende ontwikkelingen als op het gebied van commerciële groei. ‘

Verkoper binnendienst Duitsland

Wat ga je doen?
Als verkoper binnendienst Duitsland ben je de spil van de sales afdeling en vorm je daarmee de schakel tussen klanten en de commerciële organisatie van Vconsyst Outdoor. Voor gerenommeerde Duitse klanten vorm je het eerste aanspreekpunt en inventariseer je klantwensen om vervolgens de projectplanning en (commerciële) opvolging te coördineren. De afdeling heeft succes en dat moet verder geprofessionaliseerd worden. De afdeling staat voor een mooie uitdaging waar jij onderdeel vanuit gaat maken. De verkoop ontstaat vooral uit de goede naam en een goede opvolging vanuit de binnendienst. Het opvolgen van verkoopkansen vanuit de buitendienst is één van de onderdelen waar jij vanuit de binnendienst input op mag leveren. Verder ben je op dagelijkse basis bezig met het maken van offertes, waarbij je nauw samenwerkt met de calculatie en technische afdeling. Je stelt sales analyses op en houdt ons CRM systeem up to date.

Wie zoeken we?
In deze functie ben logischer wijs nauw verbonden met Duitsland. Je bent een relatiebouwer, die tot zijn / haar recht komt in het Duitse klantcontact. Dit vindt voornamelijk plaats via email en telefoon, maar wel binnen verschillende organisatielagen (werkvoorbereiding, inkoop, hoger management, directieniveau) aan de klantzijde. Je bent een ster in het enthousiasmeren van mensen, zowel intern als extern. Daarnaast ben je projectmatig sterk onderlegd en goed in staat prioriteiten en planningen te bepalen. Accuraat, efficiënt en analytisch werken is hierbij essentieel. Je bent flexibel, stressbestendig en bereid om net dat beetje extra te geven.
Tot slot willen wij je graag vragen ons op positieve wijze uit te dagen en te helpen groeien, en wij kijken uit naar een sterke bijdrage aan het optimaliseren van onze interne sales organisatie.

Onze voorkeur gaat uit naar iemand met HBO werk- en denkniveau samen met ruime ervaring in een commerciële binnendienstfunctie. Je hebt een goede zakelijke beheersing (woord en geschrift) van de Duits taal. Technische achtergrond is een pre en je woont maximaal 45 minuten reisafstand van Nunspeet.

Wat bieden we?
We bieden je een veelzijdige functie tegen een marktconform salaris en uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden. Je komt te werken in een innovatieve organisatie, waarbij vooruitstrevendheid in producten en diensten voorop staat en er veel ruimte is voor ontwikkeling en persoonlijke groei. En bovenal, een leuke uitdagende functie waar je een cruciale bijdrage gaat leveren aan de nieuwe commerciële divisie VConsyst Outdoor

Benieuwd naar je reactie
Ben je geïnteresseerd en herken je jezelf in dit profiel? Dan nodigen wij je van harte uit je CV en een korte motivatie te sturen naar kbos@hanzelandpd.nl. Voor meer informatie kun je bellen met Karsten Bos 038-4229231 of 06-10787010.

Wij zijn op zoek naar twee gemotiveerde
Assistent Servicemonteurs voor Maarssen en Pijnacker 

Wat ga je doen?

Samen met je collega’s van onze groeiende afdeling Service ga je op locatie storingen verhelpen, reparaties uitvoeren of onderhoud plegen aan de bekende Bammens producten waarbij klantgerichtheid voorop staat. De producten waar je voornamelijk aan werkt zijn onze ondergrondse afvalcontainers. Als assistent ga je samen met een ervaren Servicemonteur op pad. Jullie werken grotendeels zelfstandig , bepalen zelf de werkvolgorde, de te gebruiken onderdelen en hulpmiddelen/gereedschappen. Veiligheid heb je hoog in het vaandel staan en je zorgt ervoor dat de veiligheid van omstanders, gebruikers en jezelf niet in gevaar komt.

Je werkzaamheden bestaan verder uit:

 • Het doornemen van de storingsmelding en werkopdrachten;
 • Het zorgen dat het servicevoertuig efficiënt is uitgerust met klein materieel en gereedschappen;
 • Het verhelpen van storingen, repareren van de producten en het plegen van onderhoud;
 • Het correct administreren van de uitgevoerde werkzaamheden, dit gebeurd grotendeels op een tablet;
 • Het visitekaartje van Bammens zijn;
 • Het signaleren van kansen en het doen van verbetervoorstellen;
 • Zorgen voor orde, netheid en veiligheid op de werkplek
 • Het ongevraagd signaleren en zo mogelijk direct verhelpen van storingen/problemen die buiten de opdracht vallen;

Jouw profiel
Je hebt een technische opleiding op MBO niveau en werkervaring binnen een productieomgeving. Je hebt goede kennis van diverse bewerkings- en verbindingstechnieken (lassen/slijpen). Je bent in het bezit van een (groot) rijbewijs en een VCA certificaat. Je kan goed overweg met een tablet. Je bent bereid mee te draaien in het schema van de 24/7 storingsdienst en overwerk is geen probleem. Goede beheersing van de Nederlands taal is noodzakelijk. Het spreekt voor zich dat je communicatief vaardig, oplossingsgericht en zeer nauwkeurig bent. Je laat je niet snel uit het veld slaan en hebt een opgeruimde en positieve instelling.

Ons aanbod
In eerste instantie een tijdelijke functie met de mogelijkheid dat dit omgezet wordt in een vaste aanstelling. De arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal Electro) zijn zeker goed te noemen. Bij een fulltime functie heb je recht op 27 verlof- en 13 ATV dagen per jaar!

Wie zijn wij?
Koninklijke Bammens B.V. in Maarssen is toonaangevend in de ontwikkeling, productie en verkoop van stalen afvalbakken. Onze afvalbakken en ondergrondse containers treft u overal in het straatbeeld. Onze stalen rolcontainers zijn een begrip in de industriële markt. Bammens is marktleider in Nederland en in Europa sterk vertegenwoordigd. De vindingrijkheid, betrokkenheid en deskundigheid van onze vakmensen zijn hierbij essentieel.

Reageren?
Enthousiast geworden van deze beschrijving en past het bij jouw profiel, stuur dan je brief en CV per email naar solliciteren@bammens.com .

BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser

Gezocht : enthousiaste BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser die bij Bammens aan de bak willen!

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende BBL plek voor de opleiding van Allround Plaatwerker of Allround Lasser? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar BBL’ers MBO niveau 3. Zit je niet graag 5 dagen in de week in de schoolbanken en leer je liever met je handen dan hebben wij een mooie leerplek voor jou.

Functieomschrijving:

Als leerling plaatwerker/lasser ga je 4 dagen aan het werk bij onze vestiging in Maarssen en 1 dag per week naar school. Mooi bijverdienen tijdens je studie dus.

Als plaatwerker leer je werken met CNC gestuurde machines. Hiermee leer je ponsen, kanten, persen en ook boren en zagen.

Als lasser leer je MIG/MAG lassen met staal, koper en aluminium draag. Je leert ook TIG lassen.

Omdat wij graag in jou investeren om jou de top plaatwerker of lasser van ons bedrijf te laten worden, vragen we van jou de volgende:

 • Je hebt interesse in metaal & techniek
 • Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast
 • Je bent een vroege vogel (starttijd ’s morgens is 06.00) en je bent bereid om soms in de 2-ploegendienst te werken
 • Je bent nauwkeurig en secuur
 • Je spreekt goed Nederlands

Wie zijn wij: Het bedrijf

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, levert oplossingen voor huishoudelijk, zwerf- en bedrijfsafval. Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust. Onze tijdloze Capitole afvalbakken zijn de standaard in Nederlandse straten, op parkeerterreinen en op schoolpleinen. Onze (semi)ondergrondse Collectors in woonwijken, horecagebieden en winkelcentra. En de bekende verzinkte rolcontainers bij talloze bedrijven en organisaties. Producten die naast bekend ook bemind zijn omdat ze zijn ontwikkeld met een focus op gemakkelijke hanteerbaarheid voor gebruiker en lediger, optimale veiligheid en een hoge duurzaamheid.

Bammens is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud vinden plaats onder één dak. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor bovengrondse- en (semi) ondergrondse afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa .

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar jmeijde@bammens.com

 Stel ons gerust uw vraag
Heeft u een vraag?
Aarzel dan niet om hem te stellen!

Bel ons:
(+31 (0) 346 592 411), stuur een email (info@bammens.com) of gebruik ons contactformulier.

CONTACT

 

 Maak een afspraak
Wilt u een afspraak maken?
Dat kan uiteraard.

Plan hier een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK PLANNEN