Vacatures

Koninklijke Bammens

Bekijk hier onze vacatures.

 • Teamleider Magazijn & Expeditie
 • Kwaliteits- en Milieucoördinator (1 fte)
 • BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser
 • Project Coördinator

Teamleider Magazijn & Expeditie

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor zwerf-, bedrijfs- en huishoudelijk afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa. Verkoop, productontwikkeling, productie en service vinden plaats onder één dak. Bammens is een open organisatie met korte communicatielijnen in een steeds wijzigende markt. Je collega’s hebben een multiculturele achtergrond en een verschillend opleidingsniveau. Geestdrift, humor en betrokkenheid kenmerken de ‘Bammensfamilie’. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime

 

Teamleider Magazijn & Expeditie

 

Over de functie

De markt is straatmeubilair, met name afvalbakken. Een veranderende markt waarbij recycling steeds belangrijker wordt. Als teamleider Magazijnen & Expeditie ben je samen met jouw team verantwoordelijk voor het gehele logistieke proces. Als ervaren teamleider zit je bovenop de dagelijkse werkzaamheden in het magazijn en de expeditie. Je bent aanspreekpunt, verbeteraar en kartrekker tegelijk. Omdat je ook meewerkt in het team weet je waarover je het hebt. Jouw strakke planning, aansturing en soepele coördinatie zorgen voor een vlekkeloze afhandeling van alle inkomende en uitgaande goederen. Je bent verantwoordelijk voor de personeelsplanning, het beoordelen van de medewerkers, voeren van werkoverleg en het bieden van verzuimbegeleiding van de medewerkers van je team. Wij verwachten van jou dat je waar nodig met verbetervoorstellen komt en zorgdraagt voor een juiste administratieve afhandeling van de logistieke stromen.

Welke functie-eisen & persoonlijkheidseigenschappen vragen wij hiervoor?

Meerdere jaren ervaring als teamleider/meewerkend voorman in een productie-organisatie. Je bent ondernemend, houdt van aanpakken en hebt een afgeronde MBO opleiding niveau 4, bijvoorbeeld logistiek management. Je beschikt over een goed situationeel inlevingsvermogen en nog betere communicatieve vaardigheden. In stressvolle situaties ben jij degene die het overzicht houdt en rust uitstraalt. Je bent van nature een People manager die graag successen deelt met anderen. Met jouw kennis en enthousiasme weet jij medewerkers te motiveren en wanneer de prestaties minder zijn, deze samen te verbeteren. Daarnaast sta je stevig in je schoenen en heb je goede onderhandelingsvaardigheden om met de druk van onze in- en externe klanten om te kunnen gaan. Uiteraard ben je resultaatgericht. Je beschikt over een goede kennis van de Nederlandse taal en bij voorkeur ook van de Engelse taal, hebt ervaring met MS-office en bent in het bezit van een geldig heftruckcertificaat.

Wij bieden:

Een afwisselende baan met veel vrijheid in een organisatie die wordt gekenmerkt door gedrevenheid, trots op onze producten en vakmanschap waarbij de medewerker centraal staat en we elkaar met respect behandelen De arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal Electro) zijn van toepassing en in overeenstemming met de zwaarte van de functie daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantie- en 13 ATV dagen!

Reageren?

Als je enthousiast wordt van bovenstaande functie en het past bij jouw profiel, stuur dan je brief en CV per email naar solliciteren@bammens.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

Kwaliteits- en Milieucoördinator (1 fte)

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor zwerf-, bedrijfs- en huishoudelijk afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa. Verkoop, productontwikkeling, productie en service vinden plaats onder één dak. Bammens is een open organisatie met korte communicatielijnen in een steeds wijzigende markt. Je collega’s hebben een multiculturele achtergrond en een verschillend opleidingsniveau. Geestdrift, humor en betrokkenheid kenmerken de ‘Bammensfamilie’. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime

 

Kwaliteits- en Milieucoördinator (1 fte)

 

Om in deze functie succesvol te zijn ben je een doorzetter en in staat je communicatie aan te passen naar gelang de situatie. Je stelt hoge eisen aan jezelf en het doel van de functie. Soms is daarbij relativeringsvermogen van belang. Kwaliteitsgericht kan namelijk ook betekenen kwaliteitsbewust.

Over de functie:

Als KM coördinator vind je het leuk om verantwoording te dragen voor het in kaart brengen, onderhouden en borgen van alle bedrijfsprocessen en er voor te zorgen dat deze conform ISO 9001, ISO 14001 en het ondernemingsbeleid worden uitgevoerd en gecertificeerd. In de komende jaren ligt hier een bijzonder uitdaging vanwege de introductie van een nieuw ERP systeem. Het betreft een zelfstandige functie, waarbij afstemming met de verantwoordelijke voor Arbo en productkwaliteit belangrijk is.

 • Je beschrijft, onderhoudt en borgt de stuur-, hoofd- en ondersteunende processen van de onderneming en legt deze vast in het kwaliteits- en milieu handboek.
 • Je zorgt ervoor dat alle voorwaarden voor het realiseren en continueren van de ISO certificering beschikbaar zijn en bent verantwoordelijk voor het onderhouden van milieuvergunningen.
 • Je treedt op als projectleider van kwaliteits- en milieu verbeterprojecten
 • Je organiseert interne- als externe audits
 • Je inventariseert en analyseert de kwaliteits- en milieurapportages
 • Je adviseert het MT over het kwaliteits- en milieubeleid
 • Je verzorgt de communicatie over de bedrijfsprocessen en bent een ambassadeur voor het kwaliteits- en milieubesef van alle collega’s;

 

Welke functie-eisen & persoonlijkheidseigenschappen vragen wij hiervoor?

 • Je hebt tenminste een HBO diploma bijvoorbeeld bedrijfskunde;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een technisch productiebedrijf;
 • Je heb kennis van ISO 9001 en ISO 14001;
 • Je laat je niet snel uit het veld te slaan
 • Je beschikt over analytische en communicatieve vaardigheden op alle niveaus;
 • Je kan goed plannen en organiseren en je kan anticiperen
 • Kennis van kwaliteitssystemen is een must, kennis van arbozorgsystemen een pré;
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing MS Office, kennis van Comm’ant is een pré.

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige functie met verantwoordelijkheid en waarin je veel ruimte krijgt. De arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal Electro) zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantie- en 13 ATV dagen!

Reageren?

Indien je enthousiast wordt van bovenstaande functie en voldoet aan onze vraag, stuur dan je brief en CV per email naar solliciteren@bammens.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser

Gezocht : enthousiaste BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser die bij Bammens aan de bak willen!

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende BBL plek voor de opleiding van Allround Plaatwerker of Allround Lasser? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar BBL’ers MBO niveau 3. Zit je niet graag 5 dagen in de week in de schoolbanken en leer je liever met je handen dan hebben wij een mooie leerplek voor jou.

Functieomschrijving:

Als leerling plaatwerker/lasser ga je 4 dagen aan het werk bij onze vestiging in Maarssen en 1 dag per week naar school. Mooi bijverdienen tijdens je studie dus.

Als plaatwerker leer je werken met CNC gestuurde machines. Hiermee leer je ponsen, kanten, persen en ook boren en zagen.

Als lasser leer je MIG/MAG lassen met staal, koper en aluminium draag. Je leert ook TIG lassen.

Omdat wij graag in jou investeren om jou de top plaatwerker of lasser van ons bedrijf te laten worden, vragen we van jou de volgende:

Je hebt interesse in metaal & techniek
Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast
Je bent een vroege vogel (starttijd ’s morgens is 06.00) en je bent bereid om soms in de 2-ploegendienst te werken
Je bent nauwkeurig en secuur
Je spreekt goed Nederlands
Wie zijn wij?

Het bedrijf

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, levert oplossingen voor huishoudelijk, zwerf- en bedrijfsafval. Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust. Onze tijdloze Capitole afvalbakken zijn de standaard in Nederlandse straten, op parkeerterreinen en op schoolpleinen. Onze (semi)ondergrondse Collectors in woonwijken, horecagebieden en winkelcentra. En de bekende verzinkte rolcontainers bij talloze bedrijven en organisaties. Producten die naast bekend ook bemind zijn omdat ze zijn ontwikkeld met een focus op gemakkelijke hanteerbaarheid voor gebruiker en lediger, optimale veiligheid en een hoge duurzaamheid.

Bammens is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud vinden plaats onder één dak. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor bovengrondse- en (semi) ondergrondse afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa .

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar jmeijde@bammens.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 Stel ons gerust uw vraag
Heeft u een vraag?
Aarzel dan niet om hem te stellen!

Bel ons:
(+31 (0) 346 592 411), stuur een email (info@bammens.com) of gebruik ons contactformulier.

CONTACT

 

 Maak een afspraak
Wilt u een afspraak maken?
Dat kan uiteraard.

Plan hier een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK PLANNEN