Vacatures

Koninklijke Bammens

Planner Productie (1 fte)

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor zwerf-, bedrijfs- en huishoudelijk afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa. Verkoop, productontwikkeling, productie en service vinden plaats onder één dak. Bammens is een open organisatie met korte communicatielijnen in een steeds wijzigende markt. Je collega’s hebben een multiculturele achtergrond en een verschillend opleidingsniveau. Geestdrift, humor en betrokkenheid kenmerken de ‘Bammensfamilie’. Voor onze organisatie zijn wij op zoek naar een fulltime

Planner Productie (1 fte)

Ben jij de persoon die alles regelt en organiseert en het overzicht kan houden? Heb je daarnaast ook nog ervaring als Planner in de maakindustrie? Dan zien wij graag jouw sollicitatie tegemoet.

Over de functie:

Je stelt de resource- en productieplanning op, in afstemming met de teamleiders en legt deze ter goedkeuring voor aan de Manager Operations, zodanig dat de beschikbare en benodigde mensen en middelen optimaal op elkaar zijn afgestemd. Dat wil zeggen met de hoogst mogelijke servicegraad en tegen de laagst mogelijke kosten voor productie en voorraad. De Planner is verantwoordelijk voor het wegzetten van 65 FTE eigen personeel en een 20-tal uitzendkrachten bij een order portefeuille van 22 Mln voor de volgende resultaatgebieden:

 • Het overeengekomen productieplan uitvoeren met de teamleiders;
 • Je stuurt op maximale gebruik van de resources;
 • Je zorgt dat productieorders tijdig gepland worden, zodat de gevraagde levertijden van de klant gerealiseerd kunnen worden
 • Je analyseert en bespreekt i.o.m. de teamleider en de manager operations de efficiency en draagt voorstellen aan ter verbetering.
 • Je optimaliseert de gekozen Productiebesturing zoals Kanbans, Productieorders, TOC en adviseert de Manager Operations over de optimale methode. Hier ligt de uitdaging het hele systeem te herzien wat moet leiden tot halvering van de leadtime en voorraden.
 • Administratieve systeem up-to-date houden om te verzekeren, dat het operationele proces optimaal verloopt.
 • Je speelt een actieve rol in het inrichten van het nieuwe ERP systeem.

Welke functie-eisen & persoonlijkheidseigenschappen vragen wij hiervoor?

 • Je hebt tenminste een HBO diploma of een MBO diploma met relevante ervaring;
 • Je hebt minimaal 3-5 jaar werkervaring in een soortgelijke functie bij voorkeur in een technisch productiebedrijf;
 • Je haalt energie uit het coördineren en sturen van de operatie;
 • Je kan goed plannen, organiseren en anticiperen;
 • Je werkt gestructureerd en bent in staat het overzicht, ook onder druk, te houden;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden, besluitvaardigheid en pro activiteit.
 • Goede beheersing van de Nederlandse- en Engelse taal in woord en geschrift;
 • Goede beheersing MS Office en ervaring met een ERP pakket.

Wij bieden:

Een uitdagende en veelzijdige functie met verantwoordelijkheid en waarin je veel ruimte krijgt. De arbeidsvoorwaarden (CAO Metaal Electro) zijn in overeenstemming met de zwaarte van de functie daarnaast heb je bij een fulltime dienstverband recht op 27 vakantie- en 13 ATV dagen!

Reageren?

Indien je enthousiast wordt van bovenstaande functie en voldoet aan onze vraag, stuur dan je brief en CV per email naar solliciteren@bammens.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser

Gezocht : enthousiaste BBL’ers Allround Plaatwerker en Lasser die bij Bammens aan de bak willen!

Ben jij op zoek naar een leuke uitdagende BBL plek voor de opleiding van Allround Plaatwerker of Allround Lasser? Lees dan snel verder!

Wij zijn op zoek naar BBL’ers MBO niveau 3. Zit je niet graag 5 dagen in de week in de schoolbanken en leer je liever met je handen dan hebben wij een mooie leerplek voor jou.

Functieomschrijving:

Als leerling plaatwerker/lasser ga je 4 dagen aan het werk bij onze vestiging in Maarssen en 1 dag per week naar school. Mooi bijverdienen tijdens je studie dus.

Als plaatwerker leer je werken met CNC gestuurde machines. Hiermee leer je ponsen, kanten, persen en ook boren en zagen.

Als lasser leer je MIG/MAG lassen met staal, koper en aluminium draag. Je leert ook TIG lassen.

Omdat wij graag in jou investeren om jou de top plaatwerker of lasser van ons bedrijf te laten worden, vragen we van jou de volgende:

Je hebt interesse in metaal & techniek
Je bent gemotiveerd, leergierig en enthousiast
Je bent een vroege vogel (starttijd ’s morgens is 06.00) en je bent bereid om soms in de 2-ploegendienst te werken
Je bent nauwkeurig en secuur
Je spreekt goed Nederlands
Wie zijn wij?

Het bedrijf

Koninklijke Bammens bv, opgericht in 1850, levert oplossingen voor huishoudelijk, zwerf- en bedrijfsafval. Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust. Onze tijdloze Capitole afvalbakken zijn de standaard in Nederlandse straten, op parkeerterreinen en op schoolpleinen. Onze (semi)ondergrondse Collectors in woonwijken, horecagebieden en winkelcentra. En de bekende verzinkte rolcontainers bij talloze bedrijven en organisaties. Producten die naast bekend ook bemind zijn omdat ze zijn ontwikkeld met een focus op gemakkelijke hanteerbaarheid voor gebruiker en lediger, optimale veiligheid en een hoge duurzaamheid.

Bammens is een Nederlands bedrijf, gevestigd in Maarssen. Ontwikkeling, productie, installatie en onderhoud vinden plaats onder één dak. In de Benelux zijn wij marktleider met oplossingen voor bovengrondse- en (semi) ondergrondse afvalinzameling. Wij exporteren naar vrijwel alle landen in Europa .

Ben je geïnteresseerd, stuur dan een e-mail met je CV en motivatie naar jmeijde@bammens.com

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature is niet gewenst.

 Stel ons gerust uw vraag
Heeft u een vraag?
Aarzel dan niet om hem te stellen!

Bel ons:
(+31 (0) 346 592 411), stuur een email (info@bammens.com) of gebruik ons contactformulier.

CONTACT

 

 Maak een afspraak
Wilt u een afspraak maken?
Dat kan uiteraard.

Plan hier een afspraak met één van onze adviseurs.

AFSPRAAK PLANNEN