Toronto Semi-Ondergrondse Container

Koninklijke Bammens
  1. Home
  2. Toronto - Ondergronds Collector

Toronto semi-ondergrondse container

 

Deze stijlvolle Collector combineert de beste eigenschappen op het gebied van constructie, functionaliteit en flexibiliteit, met een optimale prijs-waardeverhouding. De combinatie van degelijke constructie en doordacht ontwerp biedt duurzaamheid, veiligheid en gebruiksgemak. Door de fraaie vormgeving past de Toronto in iedere omgeving.

Een semi-ondergrondse container is de oplossing voor gebieden waar diep graafwerk kostbaar of ongewenst is. Door de verschillende keuzemogelijkheden in capaciteit -en de daarvoor benodigde graafdiepte- biedt het assortiment van Bammens uitkomst voor elke situatie.

De semi-ondergrondse container is geschikt voor het inzamelen van gescheiden afvalfracties zoals papier, glas, gft (bioafval), textiel, restafval, drankenkartons en kunststofverpakkingen. Hij sluit aan bij alle gangbare opnamesystemen, waaronder paddenstoel en 3-haken

Wilt u meer weten over de Toronto en de mogelijkheden? Neem gerust even contact met ons op!

Opnamesysteem

De Toronto wordt geleverd met een opnamesysteem dat geheel is afgestemd op uw ledigingsvoertuigen.

Vormgeving

De Toronto past door zijn fraaie vormgeving in vrijwel ieder straatbeeld. Bovendien kan de top-cover worden uitgevoerd in alle ral- of speciale kleuren.

Optioneel

De buitenbehuizing kan afgewerkt worden met bijvoorbeeld een houten omtimmering, een kleurencoating of stucwerk. De Toronto wordt optioneel geheel voorzien van een antigraffiti coating.

Inwerpunit en fracties

De Toronto beschikt standaard over twee inwerpunits voor een optimale belading. Voor verschillende soorten fracties, zoals restafval, glas, papier, textiel en plastics, zijn toegeruste inwerpunits leverbaar. U kunt echter ook voor één in plaats van twee inwerpunits kiezen.

BEZOEK DE CATALOGUS
 Vraag documentatie aan
Wilt u meer informatie? 

Vraag hier documentatie aan.

DOCUMENTATIE
 Vraag een offerte aan
Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wij maken graag een offerte op maat.

 

OFFERTE