Plastic zakjes op rol

De Doggypole voor papieren zakjes op rol heeft een interieur dat hiervoor speciaal geschikt is. De waterdichte dispenser biedt een capaciteit voor 200 zakjes en is daarmee geschikt voor een volledige omverpakking plastic zakjes. De dispenser is standaard voorzien van het Doggypole logo, een eigen logo of tekst is naar wens aan te brengen.

Wilt u meer weten over de Doggypole voor papieren zakjes op rol en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

Webshop

NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_rol_plaatsing

De dispenser kan eenvoudig, zonder boren, worden aangebracht in een staander van uw reeds geplaatste Capitole afvalbak. Ook kan de Doggypole in solo en in duo uitvoering separaat aan een eigen staander worden geplaatst. De bevestiging is zeer robuust.

NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_rol_toegankelijkheid
De opening van de dispenser bevindt zich op ergonomische hoogte. Uitnemen van de zakjes gaat moeiteloos door een uniek veersysteem. De dispenser is makkelijk navulbaar. Het slot is standaard uitgevoerd met een driekantslot, waarbij u zowel de dispenser als de afvalbak met één sleutel kunt openen.
NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_rol_uitvoering

Vormgeving en materiaalkwaliteit van de Doggypole zijn gelijk aan de Capitole afvalbakken. De Doggypole is leverbaar in de standaard Bammens RAL kleuren en ook in alle andere beschikbare RAL kleuren. Ook is antigraffiti coating mogelijk. De dispenser is standaard voorzien van het Doggypole logo, een eigen logo of tekst is naar wens aan te brengen. De interieurs zijn eenvoudig verwisselbaar, zodat u ook op een later moment voor een ander type zakje kunt kiezen.

NL_Doggypole_rol_hondenpoepzakjes_op_rol

De Doggypole dispenser is ook geschikt voor zakjes op rol en biedt capaciteit voor 200 zakjes van gangbare rolverpakkingen. Praktisch en langdurig te gebruiken.