Plastic zakjes op bloc

De Doggypole voor plastic zakjes op bloc heeft een interieur dat hiervoor speciaal geschikt is. De waterdichte dispenser biedt een capaciteit voor ruim 400 zakjes en is daarmee geschikt voor 4 blocs van 100 plastic zakjes elk. Indien gewenst, kunt u ook de zakjes bij ons aanschaffen. De dispenser is standaard voorzien van het Doggypole logo, een eigen logo of tekst is naar wens aan te brengen.

Wilt u meer weten over de Doggypole voor plastic zakjes op bloc en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

Webshop

NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_bloc_plaatsing

De dispenser kan eenvoudig, zonder boren, worden aangebracht in een staander van uw reeds geplaatste Capitole afvalbak. Ook kan de Doggypole in solo en in duo uitvoering separaat aan een eigen staander worden geplaatst. De bevestiging is zeer robuust.

NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_bloc_toegankelijkheid

De opening van de dispenser bevindt zich op ergonomische hoogte. Uitnemen van de zakjes gaat moeiteloos door een uniek veersysteem. De dispenser is makkelijk navulbaar. Het slot is standaard uitgevoerd met een driekantslot, waarbij u zowel de dispenser als de afvalbak met één sleutel kunt openen.

NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_bloc_uitvoering

Vormgeving en materiaalkwaliteit van de Doggypole zijn gelijk aan de Capitole afvalbakken. De Doggypole is leverbaar in de standaard Bammens RAL kleuren en ook in alle andere beschikbare RAL kleuren. Ook is antigraffiti coating mogelijk. De dispenser is standaard voorzien van het Doggypole logo, een eigen logo of tekst is naar wens aan te brengen. De interieurs zijn eenvoudig verwisselbaar, zodat u ook op een later moment voor een ander type zakje kunt kiezen.

NL_Doggypole_plastic_zakjes_op_bloc

De hondenpoepzakjes leveren wij op een handige 100 stuks bloc verpakking met ruime ophanggaten en in het interieur passen 4 blocs.