Het voorjaar staat op punt van beginnen! Het moment dat iedereen er op uit trekt. Winkels en terrassen zijn binnenkort weer druk bezet. Maar, waar veel mensen bij elkaar komen ontstaat een toename van zwerfafval. Onderzoek van Nederland Schoon laat zien dat zwerfafval voor 50% uit peuken bestaat.

Peuken vervuilen de omgeving, ze zijn giftig, lastig op te ruimen en het duurt minimaal 2 en soms wel 12 jaar voordat ze zijn afgebroken. Hetzelfde onderzoek toont aan dat goede voorzieningen leiden tot minder peuken op straat. Om uw winkel- en stadscentrum, terras of kantooromgeving schoon te houden biedt Koninklijke Bammens u deze maand speciale aanbiedingen op haar oplossingen tegen peukenoverlast.

Peuken overlast bestrijden met asbakken van Koninklijke Bammens

Peuken overlast bestrijden met asbakken van Koninklijke Bammens

Asbakzuil “Cubopole”, het nieuwste product in ons assortiment is verkrijgbaar als wand- en terrasmodel. De fraaie en zeer herkenbare asbakzuil is getest door stichting Nederland Schoon in de centra van Rotterdam, Groningen en Utrecht. Resultaat: de overlast van peuken is fors gedaald door de inzet van de Cubopole.

De Cubopole kan vanwege de verschillende vormen, de hoge capaciteit en verschillende hang- en stamogelijkheden overal worden ingezet.

De tweede aanbieding is de asbak die in de inwerpopening van Nederlands populairste afvalbak (de Bammens Capitole) kan worden aangebracht. De Capitole staat vaak bij bushaltes en hangplekken en kan in een handomdraai geschikt worden gemaakt voor peuken.

De asbak van de Citypole kan bevestigd worden aan de Citypole, maar ook zelfstandig gebruikt worden. Veel van deze producten kunt u met behulp van de zwerfafvalsubsidie aanschaffen.

Ervaar ook dat kleine aanpassingen een groot verschil kunnen maken

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem hiervoor gerust contact op.