Omnipole

Koninklijke Bammens

Omnipole, een solide standaard in afvalverzameling

 

De Omnipole is een bescheiden maar solide afvalbak, uitgevoerd met een aluminium bovenrand en een handgreep aan de binnenzijde voor eenvoudig en veilig legen. Verkrijgbaar in 35 en 55 liter uitvoering.

Wilt u meer weten over de Metropole en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Afvalzak

Door de speciale sluitrand is de Omnipole uitermate geschikt voor gebruik met afvalzak.

Schuine kap

De schuine kap voorkomt het plaatsen van vuil bovenop de Omnipole.

Voor een schonere woon-, werk- en leefomgeving

 

Koninklijke Bammens ontwikkelt, produceert, installeert en onderhoudt robuuste grondstofinzameloplossingen voor huishoudelijk-, bedrijfs- en zwerfafval voor een schonere, mooiere en meer verantwoorde woon-, werk- en leefomgeving.
Onze stalen afvalbakken, rolcontainers en Collectors spelen veelal ongemerkt een belangrijke rol in publieke ruimten en bedrijven. Iedere Nederlander kent onze producten, vaak onbewust.

Continuiteit dankzij professionele diensten

Bammens ontwikkelt en produceert niet alleen de sterke doordachte oplossingen voor afvalinzameling maar biedt ook een totaalservice om probleemloos functioneren blijvend te garanderen.

Ga zwerfafval tegen met onze afvalbakken.

Strak vormgegeven, vandaalbestendig en met diverse extra opties. Verkrijgbaar in vele soorten, maten.
Veel afvalbakken die u op straat ziet staan, komen uit onze fabriek. Ze zijn bedoeld om voorbijgangers van dienst te zijn en zwerfvuil tegen te gaan. Koninklijke Bammens maakt ze in de meest uiteenlopende soorten en maten, van 35 tot 240 liter, en in elke denkbare kleur. Standaard of volledig op maat, maar altijd naar uw wens.