Metropole

Koninklijke Bammens

Metropole, stijlvol voor buiten en binnen

 

Overal waar grote aantallen mensen samenkomen, ontstaat overlast door zwerfafval en dat zorgt voor veel ergernis.

Zwerfafvalproblematiek beperkt zich hiermee niet tot de openbare ruimte, maar ontstaat ook steeds meer in de semi-openbare ruimte en kantooromgevingen.
Aan de afvalbakken in dit segment worden extra eisen gesteld: een fraaie en hoogwaardige vormgeving die bijdraagt tot de eenheid van uitstraling en kwaliteit.

De stijlvolle vormgeving, de mogelijkheid van diverse fracties en de vele plaatsingsmogelijkheden maken de Metropole daarmee uitermate geschikt voor de meest uiteenlopende ruimtes, zoals winkelcentra, sportcomplexen, congresgebouwen, pretparken, dierentuinen, openbaar vervoer terminals, vliegvelden, ziekenhuizen en kantoren.

De Metropole is Cradle-to-Cradle gecertificeerd.

Wilt u meer weten over de Metropole en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!
Maak nader kennis met de Metropole 50 en Metropole 100.

Toepassing

Voor binnen- en buitenruimte eenzelfde uniek design. Geschikt voor verschillende toepassingsgebieden.

Afvalscheiding

De Metropole is samen te stellen in verschillende combinaties, waarbij gekozen kan worden uit 3 inhoudsmaten (50, 65 en 100 liter) en 1, 2, 3 of 4 fracties, met fractieaanduiding in verschillende kleuren.

Ga zwerfafval tegen met onze afvalbakken.

Strak vormgegeven, vandaalbestendig en met diverse extra opties. Verkrijgbaar in vele soorten, maten.

Veel afvalbakken die u op straat ziet staan, komen uit onze fabriek. Ze zijn bedoeld om voorbijgangers van dienst te zijn en zwerfvuil tegen te gaan. Koninklijke Bammens maakt ze in de meest uiteenlopende soorten en maten, van 35 tot 240 liter, en in elke denkbare kleur. Standaard of volledig op maat, maar altijd naar uw wens.