Memphis

Door de bescheiden afmetingen en het stijlvolle ontwerp van de Memphis inwerpzuil past de ondergrondse Collector in elke omgeving. Vanwege de vele afrondingen is het een veilige inwerpzuil.
De Memphis is geschikt voor het inzamelen van gescheiden afvalfracties zoals papier, glas, gft (bioafval), textiel, restafval, drankenkartons en kunststofverpakkingen. Hij sluit aan bij alle gangbare opnamesystemen, waaronder paddenstoelopname en 3-haken. Door de mogelijke variaties in de combinatie van inwerpzuil, voetgangersplatform, persoonlijke elementen en kleuren sluit de Memphis altijd aan op uw persoonlijke wensen en eisen.

Wilt u meer weten over de Memphis en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

NL_Memphis_tuv

De Collector is voortdurend getest met een testmethode volgens NEN-EN 13071, die in samenwerking met TÜV is ontwikkeld en goedgekeurd.

NL_Memphis_veiligheid

Door het veiligheids-
systeem wordt voorkomen dat een voorbijganger tijdens het hijsen en ledigen van de ondergrondse container in de betonput valt.

NL_Memphis_inwerpzuil

De inwerpzuil is vervaardigd van sendzimir verzinkt staal, afgewerkt met een slijtvaste poedercoating.

NL_Memphis_romp

De romp is geschikt voor alle typen afval en kan een inhoud hebben van 3, 4 of 5 m³ .

NL_Memphis_betonput

De betonput is de ondergrondse behuizing van de container. Het is en speciaal voor Bammens ontwikkeld prefab product van gewapend beton.

NL_Memphis_voetgangersplatform

Het platform is vervaardigd van thermisch verzinkt staal uitgevoerd in tranenplaat, rubbergranulaat, of voorbereid voor klinkers op straatniveau.

NL_Memphis_opnamesysteem

De grote verscheidenheid aan typen opname-
systemen die wij bieden, garanderen een juiste afstemming op uw ledigingsvoertuigen.