Magnapole

Koninklijke Bammens
  1. Home
  2. Magnapole- Zwerfafval

Magnapole, afvalbakken met inhoud

 

Buitengebieden waar mensen recreëren en genieten van de natuur zijn het mooist als daar geen overlast is van zwerfafval.

De Magnapole is een robuuste en eigentijdse afvalbak met wat extra inhoud. (120L inhoud ). Dit maakt de Magnapole zeer geschikt voor parkeerterreinen, buitengebieden en de recreatiesector.

Leverbaar met verschillende inwerpopeningen. De inwerp is groot genoeg om typisch zwerfaval in te werpen en klein genoeg om afvaldumping te weren.
Mocht dit toch nog te groot zijn dan is een tussenstrip eenvoudig aan te brengen

Wilt u meer weten over de Magnapole en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!

Makkelijk legen

De Magnapole wordt geopend met een driekantslot aan de rechterkant van de deur. Het slot is hoog geplaatst zodat de lediger bij het openen niet hoeft te bukken. De binnenbak is voorzien van 2 grepen om de bak goed te kunnen tillen en te legen.
De zakhouder kan met een beweging naar voren gehaald worden om ruimte te creëren voor het verwijderen van de zak en het plaatsen van een nieuwe zak.
De zak wordt geborgd door 2 rubberringen die ervoor zorgen dat de zak goed om de houder sluit. Het slot in de deur sluit automatisch bij het sluiten van de deur.

Inwerpopeningen naar behoefte

De inwerp is groot genoeg om typisch zwerfaval in te werpen en klein genoeg om afvaldumping te weren. Mocht dit voor u te groot zijn dan is een tussenstrip eenvoudig aan te brengen.

Als extra verkleining kunt u kiezen voor een dier- en stankwerende klep, die er tevens voor zorgt dat geurtjes minder verspreiden en die dieren toegang tot de bak verhinderd.

Met de uitdrukstrip kunt u sigaretten een vaste uitdrukplek bieden en gelijk de inwerp verkleinen.
De inwerpopeningen bij de verkleining met tussenstrip of uitdrukstrip geven een inwerp die ergonomisch gunstig is.

Ga zwerfafval tegen met onze afvalbakken.

Strak vormgegeven, vandaalbestendig en met diverse extra opties. Verkrijgbaar in vele soorten, maten.

Veel afvalbakken die u op straat ziet staan, komen uit onze fabriek. Ze zijn bedoeld om voorbijgangers van dienst te zijn en zwerfvuil tegen te gaan. Koninklijke Bammens maakt ze in de meest uiteenlopende soorten en maten, van 35 tot 240 liter, en in elke denkbare kleur. Standaard of volledig op maat, maar altijd naar uw wens.

MAGNAPOLE PRODUCTBROCHURE

Download hier uw persoonlijk exemplaar van deze brochure. U ontvang deze direct in uw email.

BEZOEK DE CATALOGUS
 Vraag documentatie aan
Wilt u meer informatie? 

Vraag hier documentatie aan.

DOCUMENTATIE
 Vraag een offerte aan
Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wij maken graag een offerte op maat.

 

OFFERTE