Koninklijke Bammens heeft per 1 januari Technisch Advies Centrum De Bruijn overgenomen. De overname is een versterking van de service voor afvalcontainers. De Bruijn is gevestigd in Pijnacker. Deze locatie blijft gehandhaafd, zodat klanten even snel als voorheen geholpen worden.

De overname past in het streven van Bammens om klanten in de hele levenscyclus van afvalcontainers te ondersteunen. Goed onderhoud en slimme renovatie verlengen de levensduur van containers en verlagen de kosten.

Directeur Gerrit de Bruijn van Technisch Adviescentrum De Bruijn: “In Koninklijke Bammens heb ik een bedrijf gevonden aan wie ik met een gerust hart mijn bedrijf overdraag. Ik heb het bedrijf opgezet bij de introductie van de eerste ondergrondse containers en er altijd naar gestreefd om de klant te ontzorgen met een hoog kwaliteitsniveau.”

De woordvoerder van  Koninklijke Bammens: “Bij Technisch Adviescentrum De Bruijn zit klantgerichtheid in de genen. De vakkennis van het team vormt de basis voor goede kwaliteit.”

 

 

Heeft u een vraag of opmerking?
Neem hiervoor gerust contact op.