Horeca en Recreatie

Koninklijke Bammens
  1. Home
  2. Horeca en Recreatie - Afvalinzameling

Horeca en Recreatie

 

Ondernemers in de Horeca- & Recreatiesector hebben te maken met diverse afvalstromen. Papier, karton, glas, restafval en organisch afval.

Bammens biedt kostenefficiënte en duurzame oplossingen voor zowel kleine horecazaken als voor landelijke recreatiebedrijven.

Schoon en Hygiënisch

In de buurt van horeca en recreatie is vaak veel zwerfafval te vinden. Niet alleen ziet de omgeving er niet schoon uit, ook is het schadelijk voor het milieu.
Voor veel mensen is rondslingerende vuil een doorn in het oog. Uw gasten vinden het prettiger wanneer een horeca of recreatieonderneming schoon en hygiënisch is

Bammens levert producten voor de diverse afval- en reststoffen. Zoals voor zwerfafval, restafval, papier en karton, glas, etensresten en afval.

Afgestemd op Horeca en Recreatie

Onze oplossingen voor de horeca en recreatie omvatten producten en diensten die voorzien in de vraag van afvalproblemen binnen de horeca- en recreatiebranche.

Om dit zo efficiënt mogelijk te organiseren, leveren wij afvalbakken, containers en afvalingzamelsystemen afgestemd op uw eisen, wensen en behoeften.

PRODUCTEN VOOR HORECA EN RECREATIE
 Vraag documentatie aan
Wilt u meer informatie? 

Vraag hier documentatie aan.

DOCUMENTATIE
 Vraag een offerte aan
Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wij maken graag een offerte op maat.

 

OFFERTE