Cubopole

Koninklijke Bammens
  1. Home
  2. Cubopole - Zwerfafval - Kantoorafval

Cubopole, dé asbakfamilie met stijl

 

De Cubopole is een peukenzuil, verkrijgbaar in wand- en terrasmodel en ontworpen om een peukenvrije omgeving te realiseren. Onderzoek van Nederland Schoon wijst uit dat de hoeveelheid peuken op straat fors afneemt als er voorzieningen voor worden geplaatst. Het originele design van de Cubopole met een asbak in traditionele oervorm op de zuil zorgt voor ultieme herkenbaarheid voor de roker. De Cubopole is degelijk uitgevoerd in verduurzaamd staal en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing.

Wilt u meer weten over de Cubopole en de mogelijkheden? Neem dan gerust contact met ons op!
Maak nader kennis met de Cubopole 50 en Cubopole 100.

Gebruik

De Cubopole is praktisch in gebruik. Peuken zijn van alle zijden in te gooien en uitdoven gaat makkelijk op de royale doofplaat in het midden. Het slimme ontwerp zorgt ervoor dat brandbaar materiaal in het opvangreservoir onvoldoende zuurstof krijgt.
De Cubopole is vlamdovend volgens de voorgeschreven NVBB-TN108 testen ten aanzien van vlamhoogte en verbranding.

Uitvoering

De Cubopole is leverbaar in de standaardkleur zwart in fijnstructuur, de asbak is uitgevoerd in chroomzilver. Het voetstuk in chique zwart vormt een aantrekkelijke combinatie met de chromen asbak. De zuil is vervaardigd uit continu thermisch verzinkt staal en is daardoor corrosiewerend.

Ga zwerfafval tegen met onze afvalbakken.

Strak vormgegeven, vandaalbestendig en met diverse extra opties. Verkrijgbaar in vele soorten, maten.

Veel afvalbakken die u op straat ziet staan, komen uit onze fabriek. Ze zijn bedoeld om voorbijgangers van dienst te zijn en zwerfvuil tegen te gaan. Koninklijke Bammens maakt ze in de meest uiteenlopende soorten en maten, van 35 tot 240 liter, en in elke denkbare kleur. Standaard of volledig op maat, maar altijd naar uw wens.

CUBOPOLE PRODUCTBROCHURE

Download hier uw persoonlijk exemplaar van deze brochure. U ontvang deze direct in uw email.

BEZOEK DE CATALOGUS
 Vraag documentatie aan
Wilt u meer informatie? 

Vraag hier documentatie aan.

DOCUMENTATIE
 Vraag een offerte aan
Wilt u een vrijblijvende offerte?

Wij maken graag een offerte op maat.

 

OFFERTE