Cubopole 100

De Cubopole 100 is een peukenzuil in terrasmodel en ontworpen om een peukenvrije omgeving te realiseren. De 100cm hoge zuil en wordt geleverd met een verplaatsbare voet. De Cubopole is daarmee flexibel plaatsbaar in binnen- en buitenruimte.

Wilt u meer weten over de Cubopole 100 en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

Webshop

NL_Cubopole_100_plaatsing

​De Cubopole 100 wordt standaard geleverd met een verplaatsbare voet, waarmee flexibele plaatsing mogelijk is. Deze voet draagt ook bij aan vandalisme- en diefstalbestendigheid van de Cubopole omdat hiermee de zuil ‘s avonds binnengezet kan worden. Ook is ter voorkoming van diefstal een bijpassende staalkabel met hangslot leverbaar.

Alternatief is de Cubopole 100 leverbaar met een ingraafvoet. Hierbij wordt de Cubopole stevig gemonteerd aan de ingegraven voet. Dit is een goede optie als de Cubopole een vaste standplaats heeft.

NL_Cubopole_100_gebruik

​De Cubopole 100 nodigt uit om er omheen te gaan staan,  peuken kunnen gemakkelijk van alle zijden op de doofplaat worden uitgedoofd en in het peukenreservoir gegooid. Er kunnen geen peuken in naast het reservoir vallen doordat de asbak in de binnenbak steekt.  Doofplaat en asbak zijn los te vervangen.

NL_Cubopole_100_legen

​De Cubopole 100 is eenvoudig met driekantsleutel te openen en moeiteloos te legen vanwege de deur die meer dan 90º opent. De aluminium binnenbak is licht te tillen en makkelijk naar voren te halen.  De binnenbak met een breedte van ca. 9cm is makkelijk te hanteren. De Cubopole 100 heeft een inhoud van 7 liter en daarmee een capaciteit voor minimaal 3500 peuken. Dagelijks ledigen is door dit grote opvangreservoir niet nodig.