Semi-ondergrondse Collectors

Een semi-ondergrondse Collector is de oplossing voor gebieden waar diep graafwerk kostbaar of ongewenst is. Door de verschillende keuzemogelijkheden in capaciteit -en de daarvoor benodigde graafdiepte- biedt het assortiment van Bammens uitkomst voor elke situatie.

De semi-ondergrondse Collector is geschikt voor het inzamelen van gescheiden afvalfracties zoals papier, glas, gft (bioafval), textiel, restafval, drankenkartons en kunststofverpakkingen. Hij sluit aan bij alle gangbare opnamesystemen, waaronder paddenstoel en 3-haken. Door de modulaire opbouw van de Collector zijn verschillende klantspecifieke variaties mogelijk en passen wij de Collector altijd aan op uw persoonlijke wensen en eisen.

Wilt u meer weten over de semi-ondergrondse Collector en de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.

NL_Semi-ondergronds_gebruiksgemak

De inwerpunit kan per fractie worden aangepast, zodat afvalscheiding duidelijk gecommuniceerd kan worden.

NL_Semi-ondergronds_tuv

De semi-ondergrondse Collector is voortdurend getest met een testmethode volgens NEN-EN 13071, die in samenwerking met TÜV is ontwikkeld en goedgekeurd.

NL_Semi-ondergronds_slijtvast

De constructie van de semi-ondergrondse Collector bevat geen kunststof onderdelen en is daardoor geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

NL_Semi-ondergronds_duurzaam

Het betonnen casco en de stalen container hebben een potentieel technische vervangingstermijn van respectievelijk 30 en 15 jaar.

NL_Semi-ondergronds_kostenefficient

De semi-ondergrondse Collector functioneert geheel zonder disposables, zoals een plastic binnenzak. Hierdoor zijn de operationele kosten laag.

NL_Semi-ondergronds_lage_tco

De binnencontainer zit reeds in de betonnen buitenput. Hierdoor zijn opslag, transport en plaatsing op locatie eenvoudiger, sneller en voordeliger. De Total Cost of Ownership en de gemiddelde jaarkosten zijn dus verbazend laag.