Papieren zakjes

De Doggypole voor papieren zakjes heeft een interieur dat hiervoor speciaal geschikt is. De waterdichte dispenser biedt een capaciteit voor ruim 150 zakjes en is daarmee geschikt voor een volledige omverpakking papieren zakjes. De dispenser is standaard voorzien van het Doggypole logo, een eigen logo of tekst is naar wens aan te brengen.

Wilt u meer weten over de Doggypole voor papieren zakjes en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

Webshop

Doggypole_papieren_zakjes_plaatsing

De dispenser kan eenvoudig, zonder boren, worden aangebracht in een staander van uw reeds geplaatste Capitole afvalbak. Ook kan de Doggypole in solo en in duo uitvoering separaat aan een eigen staander worden geplaatst. De bevestiging is zeer robuust.

NL_Doggypole_papieren_zakjes_toegankelijkheid

De opening van de dispenser bevindt zich op ergonomische hoogte. Uitnemen van de zakjes gaat moeiteloos door een uniek veersysteem. De dispenser is makkelijk navulbaar. Het slot is standaard uitgevoerd met een driekantslot, waarbij u zowel de dispenser als de afvalbak met één sleutel kunt openen.

NL_Doggypole_papieren_zakjes_uitvoering

Vormgeving en materiaalkwaliteit van de Doggypole zijn gelijk aan de Capitole afvalbakken. De Doggypole is leverbaar in de standaard Bammens RAL kleuren en ook in alle andere beschikbare RAL kleuren. Ook is antigraffiti coating mogelijk. De dispenser is standaard voorzien van het Doggypole logo, een eigen logo of tekst is naar wens aan te brengen. De interieurs zijn eenvoudig verwisselbaar, zodat u ook op een later moment voor een ander type zakje kunt kiezen.