Metropole 50

Afvalbak voor de semi-openbare ruimte met eenzelfde uniek design voor binnen- en buitentoepassing. Verkrijgbaar voor één, twee of drie fracties dus uitermate geschikt voor afvalscheiding. Cradle to Cradle gecertificeerd.

De Metropole 50 is Cradle to Cradle(tm) basic gecertificeerd.

Wilt u meer weten over de Metropole 50 en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

Webshop

NL_Metropole_50_afvalscheiding

De Metropole 50 is leverbaar in verschillende combinaties (1x 50 liter, 2x 50 liter of 3x 50 liter) voor inzameling van 1, 2 of 3 fracties. U heeft vrije mogelijkheid in keuze van teksten en kleuren voor de fractieaanduiding.

NL_Metropole_50_zakhouder_binnenbak

​De Metropole 50 is leverbaar met een zakhouderframe dat eenvoudig aanbrengen van een afvalzak mogelijk maakt. De zakhouder klemt zich automatisch tussen de deur en de achterzijde van de bak, waardoor de afvalzak vanzelf goed geplaatst is.

Daarnaast is de Metropole ook leverbaar met een lichtgewicht aluminium binnenbak, met ergonomisch hoog geplaatste handgrepen. De bak kent geen oneffenheden aan de binnenzijde en is daardoor ook goed met een plastic afvalzak te gebruiken.

NL_Metropole_50_overkapping

De bijzonder vormgegeven overkapping voorkomt inregenen en ontmoedigt het achterlaten van afval bovenop de bak. De overkapping is achteraf te monteren, wat u vrije keuze geeft bij verplaatsing van de afvalbak van een binnen- naar een buitenlocatie.

NL_Metropole_50_plaatsing

​De Metropole 50 is leverbaar met paalbevestiging, waarmee de bak op gewenste hoogte aan iedere gangbare diameter paal geplaatst kan worden en, ook muurbevestiging is mogelijk.

Verder is de Metropole 50 leverbaar met grondbevestiging naar keuze: een 1500mm staander, een staander met voetplaat, of een staander met betonvoet.

NL_Metropole_50_asbak

​Als optie is bij de Metropole een asbak leverbaar, die volledig geïntegreerd naast de inwerpopening wordt geplaatst. De as en peuken vallen bij het openen van de schuifklep direct in de afvalbak of –zak. Lediging van de asbak kan tegelijkertijd met het legen van de bak gebeuren.

NL_Metropole_50_kantelklep_met_voetpedaal

De Metropole is in enkele fractie uitvoering leverbaar met een kantelklep waarmee het afval hygiënisch wordt afgesloten. Bediening van de kantelklep gaat met een voetpedaal waardoor aanraken van de klep niet nodig is.