Ondergrondse Collector,stijlvol en efficiënt

De ondergrondse Collector is de oplossing voor een grote opslagcapaciteit die op stijlvolle wijze geïntegreerd is in uw straatbeeld. Met onze gebruiksvriendelijke inwerpzuilen creëert u een hygiënische omgeving om afval te deponeren.

De ondergrondse Collector is geschikt voor het inzamelen van gescheiden afvalfracties zoals papier, glas, gft (bioafval), textiel, restafval, drankenkartons en kunststofverpakkingen. Hij sluit aan bij alle gangbare opnamesystemen, waaronder paddenstoel en 3-haken. Door de modulaire opbouw van de Collector zijn verschillende klantspecifieke variaties mogelijk en passen wij de Collector altijd aan op uw persoonlijke wensen en eisen.

Wilt u meer weten over de ondergrondse Collector en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

NL_collector_gebruiksgemak

De inwerpzuil kan per fractie worden aangepast, zodat afvalscheiding duidelijk gecommuniceerd kan worden en waarbij een rustig straatbeeld behouden wordt.

NL_Collector_tuv

De Collector is voortdurend getest met een testmethode volgens NEN-EN 13071, die in samenwerking met TÜV is ontwikkeld en goedgekeurd.

NL_collector_droge_waardevolle_fractie

Ingenieus systeem waarbij hemelwater netjes wordt weggeleid naar de omgeving. Tevens hebben we KICI keur op textielcontainers.

NL_collector_veiligheid

Tijdens het ledigen biedt ons gepatenteerde veiligheidssysteem ‘Console’ een zichtbaar en altijd werkend systeem voor omstanders.

NL_collector_slijtvast

De constructie van de ondergrondse Collector bevat geen kunststof onderdelen en is daardoor geschikt voor jarenlang intensief gebruik.

NL_collector_duurzaam

De betonnen buitenbak en de stalen container hebben een potentieel technische vervangingstermijn van respectievelijk 30 en 15 jaar. De Total Cost of Ownership en de gemiddelde jaarkosten zijn dus verbazend laag.