Belfast

De Belfast is door zijn formaat en de altijd kenmerkende Bammens vormkeuze een elegante verschijning die past in vrijwel elke omgeving. Vanwege de vele afrondingen is het een veilige inwerpzuil.
De Belfast is geschikt voor het inzamelen van gescheiden afvalfracties zoals papier, glas, gft (bioafval), textiel, restafval, drankenkartons en kunststofverpakkingen. Hij sluit aan bij alle gangbare opnamesystemen, waaronder paddenstoelopname en 3-haken. Door de mogelijke variaties in de combinatie van inwerpzuil, voetgangersplatform, accessoires, persoonlijke elementen en kleuren sluit de Belfast altijd aan op uw persoonlijke wensen en eisen.

Wilt u meer weten over de Belfast en de mogelijkheden? Bekijk de extra opties, of neem contact met ons op.

NL_Belfast_tuv

De Collector is voortdurend getest met een testmethode volgens NEN-EN 13071, die in samenwerking met TÜV is ontwikkeld en goedgekeurd.

NL_Belfast_veiligheid

Door het veiligheids-
systeem wordt voorkomen dat een voorbijganger tijdens het hijsen en ledigen van de ondergrondse container in de betonput valt.

NL_Belfast_inwerpzuil

De inwerpzuil is vervaardigd van sendzimir verzinkt staal, afgewerkt met een slijtvaste poedercoating.

NL_Belfast_romp

De romp is geschikt voor alle typen afval en kan een inhoud hebben van 3, 4 of 5 m³ .

NL_Belfast_betonput

De betonput is de ondergrondse behuizing van de container. Het is en speciaal voor Bammens ontwikkeld prefab product van gewapend beton.

NL_Belfast_voetgangersplatform

Het platform is vervaardigd van thermisch verzinkt staal uitgevoerd in tranenplaat, rubbergranulaat, of voorbereid voor klinkers op straatniveau.

NL_Belfast_opnamesysteem

De grote verscheidenheid aan typen opname-
systemen die wij bieden, garanderen een juiste afstemming op uw ledigingsvoertuigen.