Doggypole, dé oplossing voor hondenpoep

De Doggypole is een dispenser voor hondenpoepzakjes waarin alle gangbare zakjes passen en biedt hiermee een oplossing voor één van de grootste zwerfafvalproblemen. De Doggypole is verkrijgbaar met een interieur voor papieren zakjes en twee uitvoeringen voor plastic zakjes.  De interieurs zijn eenvoudig uitwisselbaar, zodat u ook op een later moment voor een ander type zakje kunt kiezen.

De vormgeving van de Doggypole sluit naadloos aan bij de Capitole afvalbakken. Plaatsing kan kosteneffectief aan de staander van een reeds geplaatste Capitole, maar ook een solo of duo uitvoering van de Doggypole met een nieuwe staander is mogelijk.

Dankzij de robuuste uitvoering is de dispenser net zo vandalismebestendig als de afvalbak.

Indien gewenst, kunt u ook de hondenpoepzakjes op bloc bij ons aanschaffen.

Wilt u meer weten over de Doggypole? Bekijk de mogelijkheden bij Doggypole voor papieren zakjes, Doggypole voor plastic zakjes op bloc en Doggypole voor papieren zakjes.

Webshop

NL_Doggypole_toepassingen

Dispenser geschikt voor alle gangbare typen hondenpoepzakjes. Plaatsing kan zowel aan staander van reeds geplaatste Capitole afvalbak als vrijstaand aan staander.

NL_Doggypole_toegankelijkheid

De opening van de dispenser bevindt zich op ergonomische hoogte en uitnemen van de zakjes gaat moeiteloos. De dispenser is makkelijk navulbaar.