Cubopole, dé asbakfamilie met stijl

De Cubopole is een peukenzuil, verkrijgbaar in wand- en terrasmodel en ontworpen om een peukenvrije omgeving te realiseren. Onderzoek van Nederland Schoon wijst uit dat de hoeveelheid peuken op straat fors afneemt als er voorzieningen voor worden geplaatst.  Het originele design van de Cubopole met een asbak in traditionele oervorm op de zuil zorgt voor ultieme herkenbaarheid voor de roker.  De Cubopole is degelijk uitgevoerd in verduurzaamd staal en daarmee geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassing.

Wilt u meer weten over de Cubopole? Bekijk de mogelijkheden bij Cubopole 50 en Cubopole 100.

Webshop

NL_Cubopole_gebruik

De Cubopole is praktisch in gebruik. Peuken zijn van alle zijden in te gooien en uitdoven gaat makkelijk op de royale doofplaat in het midden. Het slimme ontwerp zorgt dat brandbaar materiaal in het opvangreservoir onvoldoende zuurstof krijgt om te ontbranden.

NL_Cubopole_uitvoering

De Cubopole is leverbaar in de standaardkleur zwart in fijnstructuur, de asbak is uitgevoerd in chroomzilver. Het voetstuk in chique zwart vormt een aantrekkelijke combinatie met de chromen asbak. De zuil is vervaardigd uit thermisch verzinkt staal en is daardoor corrosiewerend.